Yahoo Poland Wyszukiwanie w Internecie

1. 1:34. voetbal. Klacht over voetbalkalender: Europees voetbal klaagt FIFA aan bij EU. 1:50. Women Super League. Anderlecht haalt stevig uit tegen OHL: 4-0.

• Europa League

Live scores van de Europa League met analyse, EL uitslagen,...

• Croky Cup

Niets missen van de Crocky Cup? Volg het laatste nieuws over...

• Premier League

Live scores van de Premier league met analyse,...

• Eredivisie

Live scores van de Eredivisie met analyse, voetbaluitslagen,...

2. 1 dzień temu · GOAL: Al Sahafi zet de 1-0 fraai op het bord! Balverlies van Verschaeren diep op de helft van Beerschot en dan gaat het snel. Diepe spits Al Sahafi neemt de lange bal prima aan en vindt het gaatje ...

3. Volg de Jupiler Pro League live op sporza. Bekijk de speeldag, het klassement en het laatste nieuws over de Belgische voetbalcompetitie. Ontdek wie de nieuwe coach van Anderlecht is en hoe Genk de leider is.

4. sporza.besporza

Elise Mertens geeft op met blessure in Osaka tegen Australische qualifier Kimberly Birrell. Elise Mertens heeft de handdoek moeten werpen in de derde set van haar 1/8e finale in Osaka. Onze ...

5. 2 dni temu · Alle uitzendingen van Sporza op radio, TV en livestream gebundeld in 1 handig overzicht, de Sporza kalender/agenda.

6. 9 lip 2024 · Spanje haalt de finale van het Europees Kampioenschap na een spannende wedstrijd tegen Frankrijk. Met doelpunten van Yamal en Olmo wervelt La Roja in de tweede helft voorbij Les Bleus, die op voorsprong kwamen via Kolo Muani.